ijs 2021
Beste schaatliefhebbers,
Wij hopen dat jullie ook zo genoten hebben van het afgelopen weekend met veel schaatsplezier en muziek!
Het is tot het einde heel erg gezellig gebleven met alleen maar lachende gezichten, zonder incidenten en binnen de Corona regels die gelden in Nederland.
Hiervoor willen we jullie heel erg bedanken, ook om de ijsbaan na 1700 te verlaten in verband met de invallende dooi!
Om onze werkzaamheden bij de IJsclub goed voort te kunnen zetten (onderhoud, lopende lasten) zou het fantastisch zijn als jullie voor 10 euro per jaar Donateur willen worden, zodat we bij een volgende ijsperiode direct weer los kunnen.
Wat moet u doen om Donateur te worden?
Stuur alleen even uw Naam en E-mail adres naar ons toe, dan krijgt u een Tikkie van ons terug!
U kunt uw gegevens op de volgende manier aan ons doorgeven:
Email: gorinchemse-ijsclub@outlook.com
Mobiel: 06-49935450
Facebook: messenger
Alvast hartelijk dank voor jullie ondersteuning en waardering!
Met sportieve ijsgroeten,
Gorinchemse IJsclub